Skolen i Skibby

Skolen i Skibby er et kombineret undervisnings- og behandlingstilbud for børn og unge, som har behov for særlig tilrettelagt specialundervisning i et trygt og forstående miljø.
Skolen åbnede i 1995, og er godkendt af Frederikssund kommune.
Formålet er at give eleverne det bedst mulige fundament for at komme videre i livet – personligt, socialt og fagligt.

Skolen i Skibby
Stationsvej 9
4050 Skibby
Email: post@skoleniskibby.dk

• Tryghed og forudsigelighed
  • Personlig, social og faglig udvikling
  • Anerkendelse
  • Helhedssyn
  • Et tæt samarbejde mellem hjem og skole
  • Høj kvalitet i behandling og undervisning
  • Alle kan og vil gerne lære
  • Vi fokuserer på ressourcerne
  • Ordentlige og smukke omgivelser er udtryk for respekt og omsorg

Nyheder

Så blev det rigtigt forår. I skoleskoven rydder vi op efter vinteren, og urtehaven er ved at blive gjort klar. Hjemme på skolen står planterne til forspiring i vindueskarmen. I Frederikssund er der "Aprilfestival", og vi har været med til at male flag til Hovedgaden. Transport er et tema for alle elever, og vi har lige været på udflugt til en biogas-tankstation. Vi satser på at få vores 6. grønne flag senere på året.